×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

AANMELDEN BUSINESS PARTNER EN KOSTEN

BUSINESS PARTNER WORDEN

Indien u als bedrijf producten of diensten aanbiedt die interessant zijn voor onze VerHuurVeilig Keurmerk-leden, kan het voor u en onze leden interessant zijn om Business-Partner te worden.

Een Business-Partner wordt beoordeeld op toegevoegde waarde en moet voldoen aan gestelde normeringen en wettelijke bepalingen.

Als Business-Partner krijgt u een doorverwijzing naar uw eigen website. Alle Business-Partners mogen het VerHuurVeilig-logo op de site plaatsen.

Daarnaast krijgt u als Business-Partner de mogelijkheid om VerHuurVeilig Keurmerk-leden te benaderen voor aanbiedingen en het geven van workshops.

De kosten voor vermelding als Business-Partner bedragen € 495,00 per jaar (excl. 21% btw).

DE AANMELDINGSPROCEDURE

Nadat u zich heeft aangemeld worden uw website, producten en diensten opgevraagd. Na goedkeuring wordt u gevraagd de meerwaarde te presenteren tijdens een bedrijfsbezoek. Na goedkeuring volgt er een overeenkomst, deze dient u ondertekend te retourneren. Zodra de getekende overeenkomst en de betaling is ontvangen wordt u actief geplaatst in het Business-Partner programma.

AANMELD FORMULIER

Algemeen
Vestigingsadres
Contactpersoon

Meer informatie? Neem contact op met Stichting VerhuurVeilig

Telefoonnummer:   085 - 27 35 277
Email:                          info@verhuurveilig.nl

Tweets

  • RT @AndereTijden: #Cocaïne of #heroïne? Aan welke drug moet de politie de meeste aandacht schenken? In de jaren 80 kiest de narcoticabrigad…
    over a year ago
  • RT @SBWHnl: Uitspraak Rechtbank inzake sluiting pand wegens hennep. Gemeente heeft ernstige fouten gemaakt in de gevoerde procedure en krij…
    over a year ago
  • RT @SBWHnl: verhuurder die drie weken na ingang huurcontract in aanbouw zijnde hennepplantage meldt, hangt sluiting van 6 maanden van het p…
    over a year ago

Belangrijke Links:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

En blijf maandelijks op de hoogte van het laaste nieuws
TOP