×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

EDUCATIE

Stichting VerhuurVeilig organiseert trainingen voor diverse doelgroepen.

Voor het onderhouden, vergroten en verbreden van de kennis en vaardigheden met betrekking tot verhuur en vastgoedbeheer wordt deelnemers van het Keurmerk geadviseerd deze trainingen te volgen.

Ook voor niet-Keurmerkhouders kan het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van goede verhuur en beheer van woningen belangrijk zijn. In principe worden cursussen georganiseerd middels open inschrijving of aanmelding!

Cursus Verhuur Veilig (of verhuur niet)

Een praktijkgerichte cursus waarin uw verhuurproces wordt doorgelicht en u wordt getraind in het herkennen van juiste of valse loonstroken, het voorkomen dat u slachtoffer wordt van malafide huurders en hoe u zelf uw screening van kandidaat-huurders kunt optimaliseren.

Duur: 1 dag
Kosten: 100 euro per deelnemer met een minimum van 5 deelnemers (excl. Zaalhuur en lunch) 

Cursus Aanpak Woonoverlast

Een praktijkgerichte cursus waarin u getraind wordt in het aanpakken van structurele woonoverlast. Hoe bouwt u een dossier op, welke middelen zijn wel en niet toegestaan, de juridische aspecten, training in gesprekstechnieken en verhoormethodes en veel praktische tips.

Duur: afhankelijk van de vraag 1 of 2 dagen
Kosten: € 225,00 per deelnemer met een minimum van 5 deelnemers (excl. zaalhuur, kosten acteur(s) en lunch)

Cursus Aanpak Woonfraude

In deze cursus wordt u getraind in het herkennen en aanpakken van woonfraude. Tijdens de training wordt ingegaan op het gebruiken van bronnen (online) en de interpretatie van de beschikbare informatie. Ook onderzoekstechnieken in de woning, buurtonderzoek,  omgaan met anonieme melders en gesprekstechnieken en verhoormethodes zijn onderdeel van deze training.  Tot slot worden ook de meest actuele Modelbrieven, raamwerkmodel rapportages en juridische vormgeving toegelicht.

Duur: 1 tot 2 dagen
Kosten: € 200,00 per deelnemer met een minimum van 5 deelnemers (excl. zaalhuur, kosten acteur(s) en lunch)

 

 • Iedere cursus kan op maat op uw organisatie en behoefte worden aangepast. Bij meer dan 10 deelnemers uit dezelfde organisatie is een korting op de cursusprijs bespreekbaar.
 • Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW

Meer informatie? Neem contact op met Stichting VerhuurVeilig

Telefoonnummer:   085 - 27 35 277
Email:                          info@verhuurveilig.nl

Tweets

 • RT @AndereTijden: #Cocaïne of #heroïne? Aan welke drug moet de politie de meeste aandacht schenken? In de jaren 80 kiest de narcoticabrigad…
  over a year ago
 • RT @SBWHnl: Uitspraak Rechtbank inzake sluiting pand wegens hennep. Gemeente heeft ernstige fouten gemaakt in de gevoerde procedure en krij…
  over a year ago
 • RT @SBWHnl: verhuurder die drie weken na ingang huurcontract in aanbouw zijnde hennepplantage meldt, hangt sluiting van 6 maanden van het p…
  over a year ago

Belangrijke Links:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

En blijf maandelijks op de hoogte van het laaste nieuws
TOP